
5 tips om je magazijn op orde te brengen
Geef alles een vaste plek; gebruik de ABC-methode Dit betekent dat artikelen worden ingedeeld in een A-, B- en C-categorie. […]
Op zoek naar meer informatie over alles voor kantoor, magazijn en werkplaats? Ontdek en laat je inspireren door de blog van Manutan. Naast ons ruim assortiment producten en diensten geven we ook allerlei advies en tips om de werkplek duurzaam en ergonomisch in te richten zodat jij je werk zo efficiënt en veilig mogelijk kan uitvoeren. Al deze info vind je op onze blog. Hieronder een volledig overzicht van al onze blogs. Met de handige filters kun je snel sorteren en filteren op de blogartikelen van jouw keuze.
Geef alles een vaste plek; gebruik de ABC-methode Dit betekent dat artikelen worden ingedeeld in een A-, B- en C-categorie. […]
De aankoopafdeling moet drie opdrachten uitvoeren: de digitalisering afronden; het innovatieproces van het bedrijf voeden; de supply chain versterken. Succesvolle […]
In een rechte lijn naar goede bewegwijzering Voor het aanbrengen van vloermarkeringen bestaat een groot assortiment van lijnspuitbussen. Zorg dat […]
Investeren in een duurzaam magazijn? Daarom! De redenen om te investeren in een duurzaam magazijn zijn legio. Ten eerste zijn […]
Verantwoord aankopen Voordat een bedrijf een verantwoorde aankoopstrategie lanceert, moet de aankoper het bedrijf en de leveranciers hiervoor warm maken. […]
1) Bruggenbouwer Allereerst bouwt de aankoper bruggen tussen bedrijven. Deze bruggen moeten stevig zijn, zodat ze de onzekerheid van de […]
Je gereedschap altijd snel bij de hand Een eerste groep uitbreidingen op je gereedschapswagen heeft als doel je materiaal binnen […]
Fietsen naar het werk = gezonde werknemers Werknemers die fietsen naar het werk zijn fitter, gezonder en minder vaak ziek. […]
Ruim een derde (34%) van de Belgen vindt de zomer de ideale periode om even uit de dagelijkse sleur van […]
Met een e-procurementplatform in de cloud kan de aankoopafdeling een ROI op drie niveaus verwachten: meer efficiëntie een toegenomen strategische […]
1. Hygiëne in de horeca: nog belangrijker dan anders De HACCP-regels voor hygiëne blijven uiteraard gelden. Zorg ervoor dat ze […]
Uitdaging 1: de rendabiliteit verbeteren De verhouding tussen de gebruikte middelen en de gerealiseerde resultaten optimaliseren, is de belangrijkste prioriteit […]