De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm een ongeëvenaarde stevigheid en levensduur biedt, in combinatie met de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten.
Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen.
De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd.
Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken.
Verschillende beschikbare groottes: banketbakkersformaat 600 x 400 mm, banketbakkersformaat 400 x 300 mm, gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm).
Praktische adviezen: niet vouwen, hoeft niet te worden ingevet, omgekeerd bewaren op rooster of platen.
Onderhoud: In zeepsop laten weken en reinigen met een zachte spons.
Voor het drogen kunt u het beste de vorm 2 tot 3 minuten op 100 °C in de oven plaatsen.
Tip: Gebruik bij voorkeur geperforeerde aluminium platen voor bereidingen op dessertvormen van Flexipan®.
De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm een ongeëvenaarde stevigheid en levensduur biedt, in combinatie met de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten.
Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen.
De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd.
Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken.
Verschillende beschikbare groottes: banketbakkersformaat 600 x 400 mm, banketbakkersformaat 400 x 300 mm, gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm).
Praktische adviezen: niet vouwen, hoeft niet te worden ingevet, omgekeerd bewaren op rooster of platen.
Onderhoud: In zeepsop laten weken en reinigen met een zachte spons.
Voor het drogen kunt u het beste de vorm 2 tot 3 minuten op 100 °C in de oven plaatsen.
Tip: Gebruik bij voorkeur geperforeerde aluminium platen voor bereidingen op dessertvormen van Flexipan®.
De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm een ongeëvenaarde stevigheid en levensduur biedt, in combinatie met de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten.
Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen.
De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd.
Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken.
Verschillende beschikbare groottes: banketbakkersformaat 600 x 400 mm, banketbakkersformaat 400 x 300 mm, gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm).
Praktische adviezen: niet vouwen, hoeft niet te worden ingevet, omgekeerd bewaren op rooster of platen.
Onderhoud: In zeepsop laten weken en reinigen met een zachte spons.
Voor het drogen kunt u het beste de vorm 2 tot 3 minuten op 100 °C in de oven plaatsen.
Tip: Gebruik bij voorkeur geperforeerde aluminium platen voor bereidingen op dessertvormen van Flexipan®.
Gemaakt in de EU
Milieu- en/of sociale voordelen
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Specificaties
Productinformatie
Productnaam
Vorm voor rond Savarin Flexipan
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk
Technische specificaties
Lengte (mm)
600 mm
Materiaal
Glasweefsel
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Breedte (mm)
400 mm
Documentatie
Selecteer je product om de beschikbare documenten te tonen
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.