Jouw sessie gaat zo vervallen wegens inactiviteit. Klik OK om de tijd te verlengen met een extra 120 minuten.
X

Klik en sleep om te draaien




Milieu- en/of sociale voordelen
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Specificaties
Productinformatie
Productnaam | Kunststof ketting in zak, Lengte: 2500 cm, Materiaal: Polyethyleen, Kleur: Rood/wit, Ø: 10 mm |
---|---|
Merk | Novap |
Verpakking | Per stuk |
Technische specificaties
Materiaal | Polyethyleen |
---|---|
Kleur | Rood/wit |
Ø (mm) | 10 mm |
Lengte (cm) | 2500 cm |
Verpakking | Zak |
Klantgarantie | 3 jaar |
Gebruik | Parkeren |
Special Covid-19 | nee |
Oorsprong van het product | Gemaakt in de EU |
Recyclebare verpakking | Ja - 100% |
Recyclebaar product | Ja - 100% |
Documentatie
Selecteer je product om de beschikbare documenten te tonen
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.