Jouw sessie gaat zo vervallen wegens inactiviteit. Klik OK om de tijd te verlengen met een extra 120 minuten.
Beschrijving
- Grote mobiliteit met 4 wielen (2 zwenkwielen met rem/2 vaste).
- Dubbele kwaliteit: voedingsmiddelen en isolerend.
- Gemakkelijke lediging via de dop.
- Gladde, afstotende binnenwanden.
- Isolerende bak, leeg stapelbaar.
- Culinair
- Max. belasting (kg) : 500 kg
- Koelen/vriezen
Milieu- en/of sociale voordelen
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Specificaties
Productinformatie
Productnaam | Isolerende bak, Totale inhoud: 500 L, Totale hoogte: 1095 mm, Totale breedte: 900 mm, Totale lengte: 1200 mm |
---|---|
Merk | Gilac |
Verpakking | Per stuk |
Technische specificaties
Totale inhoud (L) | 500 L |
---|---|
Totale lengte (mm) | 1200 mm |
Totale breedte (mm) | 900 mm |
Totale hoogte (mm) | 1095 mm |
Materiaal | Polyethyleen |
Gewicht (g) | 44000 g |
Kleur | Wit |
Stapelvermogen | 3/1 |
Max. statisch stapelvermogen | 132 kg |
Afmeting | Groot |
Gebruik | Transporteren |
Min. gebruikstemperatuur (°C) | -40 °C |
Special Covid-19 | nee |
Wiel Ø (mm) | 160 mm |
Recyclebaar product | Ja - 100% |
Recyclebare verpakking | Ja - 100% |
Oorsprong van het product | Gemaakt in de EU |
Max. gebruikstemperatuur (°C) | 90 °C |
Klantgarantie | 3 jaar |
Gebruiksomgeving | Voedselverwerking |
Type | Wielen in rvs |
Max. belasting (kg) | 500 kg |
Documentatie
Selecteer je product om de beschikbare documenten te tonen
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.