Kies uit de 3 productenKies uit de 3 uitvoeringenKies uit de 3 versiesKies uit de 3 producten
Er bestaan {0} overeenkomstige producten binnen deze {1}
Type:
Lengte (mm):
Breedte (mm):
A237222
Type
Bakmat
Lengte (mm)
400 mm
Breedte (mm)
300 mm
Productnaam
Bakmat anti-aanbak Silpat
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk
Type
0
Materiaal
Glasweefsel geïmpregneerd met silicone
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
€ 17,89 excl. BTW
Per stuk
A237284
Type
Ovenmat
Lengte (mm)
520 mm
Breedte (mm)
315 mm
Productnaam
Bakmat anti-aanbak Silpat
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk
Type
0
Materiaal
Glasweefsel geïmpregneerd met silicone
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
€ 21,75 excl. BTW
Per stuk
A237450
Type
Ovenmat
Lengte (mm)
585 mm
Breedte (mm)
385 mm
Productnaam
Bakmat anti-aanbak Silpat
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk
Type
0
Materiaal
Glasweefsel geïmpregneerd met silicone
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
€ 26,75 excl. BTW
Per stuk
Productnaam
Bakmat anti-aanbak Silpat
Merk
Matfer
Verpakking
Per stuk
Type
0
Materiaal
Glasweefsel geïmpregneerd met silicone
Oorsprong van het product
Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Algemene beschrijving voor alle modellen
Glasweefsel geïmpregneerd met silicone.
Silpat is ideaal voor het bakken van deegwaren en banket op de bakplaten.
Suikerwerk en het maken van noga.
Bestand tegen temperaturen van 40° tot + 300 °C.
Te gebruiken zonder invetten.
Aanbevolen voor gebruik met geperforeerde kookplaat of grill.
Kan gebruikt worden in alle soorten ovens: geventileerd, met ovenvloer, stoom, magnetron en vriezer.
Eenvoudig te reinigen met spons en water.
Gemaakt in de EU
Milieu- en/of sociale voordelen
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.